چگونه برند شخصی خود را راه بیندازیم؟

به کمک یک مشاور یا کارشناس دیجیتال مارکتینگ احتیاج دارید؟

تاریخ انتشار: 27 آذر، 1400 تاریخ آپدیت: 23 مهر، 1401 نویسنده: نسرین نجفی پور

چگونه برند شخصی خود را راه بیندازیم؟

شما هم به نظرتان می‌رسد اکثر افراد در حال مشهور شدن هستند و فقط شما مانده‌اید؟ انگار فقط ما هستیم که بلاگر نشده‌ایم! بله، ساخت برند شخصی به همین سادگی است! همین که تعدادی مخاطب شما را بشناسند و از جهت‌های مختلفی روی شما حساب کنند، برند شخصی خودتان را راه‌ انداخته‌اید. مثلا بلاگر یا اینفلوئنسر شدن، کارآفرینی در یک زمینه خاص یا شهرت در همان زمینه کاری خودتان به ساختن برند کمک می‌کند.

فرض کنید معلمی در یک مدرسه کار می‌کند و عملکرد فوق‌العاده‌ای دارد. دانش آموزان و اولیا از نحوه تدریس و رفتار او خیلی راضی هستند. ممکن است به دلیل همین رضایت از او بخواهند کلاس خصوصی برگزار کند. کم کم این معلم شهرت بیشتری در سطح شهر به دست می‌آورد و حتی ممکن است خیلی از اولیا فرزندانشان را به خاطر وجود او در مدرسه‌ای که تدریس می‌کند، ثبت نام کنند. یعنی اهمیت برند شخصی این معلم از برند و نام مدرسه مهم‌تر است! این یک نمونه ساده و کوچک از برند شخصی است. یعنی فردی که شخصا مشهور یا محبوب می‌شود و به موسسه، شرکت یا سازمان خاصی مربوط نیست.

اما چگونه یک برند بسازیم ؟ مدیریت برند چیست و چطور می‌توان محبوبیت یا شهرت به دست آورد؟ واقعیت این است که این کار در دنیای دیجیتال خیلی ساده است. اینترنت، شبکه‌های اجتماعی و طراحی وبسایت شخصی، امکان ساخت برند شخصی را فراهم کرده است. احتمالا خیلی از افراد را در اینستاگرام می‌شناسید که به واسطه اطمینانی که به آن‌ها دارید، محصولاتشان را می‌خرید؛ یا مثلا محصولاتی که تبلیغ یا معرفی می‌کنند را قبول دارید و تهیه می‌کنید. اینفلوئنسرها یا افراد تاثیرگذار هم برند شخصی خودشان را دارند.

حتما دارید از خودتان می‌پرسید که بالاخره چگونه برند بسازیم ؟ شخصیت برند چیست و چه امکاناتی برای این کار لازم داریم؟ در این مقاله به جواب همه این سوالات می‌رسید. با آموزش برندسازی شخصی همراه من باشید.

 

تعریف برند شخصی چیست؟

 

برند شخصی | برند سازی شخصی

 

برند شخصی در مورد اخلاق، اهداف و مأموریت شما در دنیای حرفه‌ای است. برخی از نظر شخصیتی و هویتی خیلی معروف شده‌اند: مثل میشل اوباما؛ و برخی هم به دلیل حرفه و شغلی که دارند. مثلا کسی نیست که اطلاعاتی خیلی اندک از تکنولوژی داشته باشد و استیو جابز را نشناسد. این موضوع در مورد خوانندگان، بازیگران، شخصیت‌های سیاسی و ... هم صدق می‌کند.

هر یک از این افراد هویتی منحصربه‌فرد دارند و این هویت برندی شخصی برای آن‌ها به وجود آورده است. مثلا وقتی در مورد مایکل جکسون و محمدرضا شجریان صحبت می‌کنیم، می‌بینیم که هر یک در دنیای موسیقی خیلی مشهور هستند؛ اما با شخصیت‌ها و کاراکترهای کاملا متفاوت.

برندسازی شخصی ارتباط خاصی با تبلیغات ندارد و مسئله‌ای کاملا حرفه‌ای است. یعنی افراد از طریق کار و شغل حرفه‌ای که انجام می‌دهند شناخته می‌شوند و این شهرت از طریق تبلیغات به دست نمی‌آید. بله کیفیت کار و تمایز شخصیتی آن‌ها است که برندشان را به وجود آورده است. البته شاید بعدا از آن‌ها برای تبلیغات استفاده شود یا خودشان دست به تبلیغات برند و محصولاتشان بزنند؛ اما شهرت آن‌ها به واسطه تبلیغات به دست نیامده است.

اینترنت و فرصت‌هایی که از این طریق به وجود آمده است، پرسونال برندینگ را راحت‌تر کرده است. وجود شبکه‌های اجتماعی، امکان راه‌اندازی وبسایت شخصی و وجود انواع شرکت دیجیتال مارکتینگ که در این زمینه به ما کمک می‌کنند، فرصت خوبی برای ساخت پرسونال برند است.

برند شخصی فکر و احساسی است که مردم نسبت به شما دارند. استعدادی که شما دارید و کار حرفه‌ای که انجام می‌دهید با هم ترکیب می‌شود و برند شما را تشکیل می‌دهد.

مثلا به برندهای معروفی مثل Apple یا Nike فکر کنید. این برندها محصولات خاصی مثل وسایل الکترونیکی و ورزشی را می‌فروشند. اما حسی که مردم از شنیدن نام آن‌ها می‌گیرند، فراتر از محصول آن‌ها است. این برندها هویتی کاملا مستقل دارند، احساس خوبی به مخاطب و مشتری می‌دهند و اعتبار دارند.

 

چرا باید برند شخصی بسازیم؟

 

چرا باید برند شخصی بسازیم | چگونه یک برند بسازیم

 

داشتن برند شخصی هویت و مهارت‌های ما را نشان می‌دهد. همچنین کمک می‌کند تا ارتباطات قدرتمندی ایجاد کنیم و فرصت‌های جدیدی به وجود بیاوریم. توسعه برند تجاری شخصی کمک می‌کند تا مشتریان بیشتر و وفادارتری داشته باشیم و اعتبار بیشتری هم نزد آن‌ها به دست آوریم. از طرفی لیدها و مشتریان از طریق بازاریابی دهان به دهان و شهرتی که به دست آورده‌ایم، سریع‌تر با برندمان آشنایی پیدا می‌کنند. 

اینترنت کمک زیادی به برندینگ شخصی می‌کند و استراتژی‌های زیادی برای حضور مثبت در این فضا به شما می‌دهد. چون وقتی دیگران در مورد شما بشنوند با یک جستجوی ساده در موتورهای جستجو یا شبکه‌های اجتماعی به راحتی شما را پیدا می‌کنند.

چه قبول کنید و چه نه، فعالیت شما در پلتفرم‌هایی مثل لینکدین، فیسبوک، توییتر یا اینستاگرام فضایی برای نمایش شما به کاربران ایجاد می‌کند. جالب است بدانید که امروزه برخی از کارفرمایان و استخدام‌کنندگان از اینترنت برای جستجوی پیشینه شغلی، سنجش شخصیت و علایق کارجویان استفاده می‌کنند. جالب اینجاست که تنها 57% از کارفرمایان با افرادی که فعالیت آنلاین نداشته‌اند و نتوانسته‌اند ویژگی‌های آن‌ها را در فضای اینترنت پیدا کنند، مصاحبه انجام می‌دهند.

بنابراین اگر از فعالیت‌های کم ولی حرفه‌ای در فضای اینترنت شروع کنید و برای خودتان یک برند شخصی کوچک بسازید، می‌توانید بیشتر از قبل به پیشرفت شغلی خودتان امیدوار باشید. همچنین تصویری دقیق از هویتتان ایجاد می‌کنید و کنترل همه چیز دست خودتان است.

درست است که شبکه‌های اجتماعی معمولا برای سرگرمی و فعالیت اجتماعی آنلاین به وجود آمده‌اند، اما فضایی عالی برای فعالیت حرفه‌ای و برندسازی شخصی به وجود آورده‌اند. پیشنهاد می‌کنم برای فعالیت بهتر و حرفه‌ای‌ تر در این فضا مقالات زیر را بخوانید و از ترفندها و راهکارهای آن‌ها استفاده کنید:

 

چگونه یک برند شخصی بسازیم؟ مراحل پرسونال برندینگ

 

چگونه یک برند شخصی بسازیم ؟ مراحل پرسونال برندینگ

 

تا اینجا با برندسازی شخصی و دلیل ایجاد آن آشنا شدیم. اما چگونه برندسازی کنیم ؟ اولین چیزی که باید به یاد بسپارید این است که برند شخصی باید به گونه‌ای ساخته شود که به راحتی در محیط آنلاین بیان شود؛ چون اصلا نمی‌توان محیط آنلاین را نادیده گرفت! همچنین این امکان را داشته باشد که به صورت شفاهی و از طریق رفتارها و اقدامات ارتباط برقرار کند. یعنی افراد از طریق بازاریابی دهان به دهان خیلی راحت برای شما تبلیغ کنند.

برند شخصی باید واقعی باشد و تصویری دقیق از شخصیت شما نشان دهد. برای اینکه یک برند شخصی بسازید باید یک سری مراحل را طی کنید. در ادامه مراحل برند سازی را با هم مرور می‌کنیم.

1. مشخص کنید چه کسی هستید، به چه چیزی علاقه دارید و می‌خواهید چه کنید!

یکی از اصلی‌ترین مواردی که باید در برند شخصی شما دیده ‌شود، علایق شما است. برندتان باید منعکس‌کننده علاقه‌مندی‌ها و شخصیت شما باشد. از قبل مشخص کنید که می‌خواهید چه کاری انجام دهید و برندتان بیانگر چه ویژگی‌ها و خصوصیاتی است. مثلا اگر قصد دارید یک سخنران حرفه‌ای باشید، باید مهارت‌های خود را به عنوان یک سخنران تقویت کنید و جاه‌طلبی خودتان را در این زمینه تخصصی نشان دهید.

همواره ابتدای کار را با برنامه‌ریزی آغاز کنید و برای هر مرحله از رشدتان برنامه داشته باشید. خودتان را به چالش بکشید و همواره در پی پیشرفت باشید.

از آنجایی که دوست دارید برند شخصی شما بازتابی صادقانه از شخصیت شما، مهارت‌ها و آرزوهایتان باشد، باید یک سری اطلاعات مهم را داشته باشید. پس عمیق فکر کنید و سعی کنید به جوابی درست برسید.

می‌توانید با پرسیدن این سوالات از خودتان شروع کنید:

حتی ممکن است پاسخ شما به این سوالات پس از مدتی تغییر کند. مثلا امسال یک جایگاه خاص برای خودتان تعیین کرده باشید و پس از مدتی متوجه شوید که به هدفتان رسیده‌اید و جایگاهی بالاتر می‌خواهید. یا اصلا اهدافی که تعیین کرده‌اید یا زمینه‌ای که مشخص کرده‌اید باید تغییر کند.

به هر حال برند شما با رشد خودتان تکامل پیدا می‌کند و هیچ اشکالی ندارد که پاسخ به این سوالات در طول زمان تغییر کند.

اما اگر مطمئن نیستید که چگونه به این سوالات پاسخ دهید، نظر دوستان، همکاران و خانواده را بپرسید. حتی وقتی از پاسخ‌های خودتان مطمئن هستید، می‌توانید با دیگران هم مشورت کنید. به هر حال دیدی که بقیه نسبت به شما دارند، با دید خودتان تفاوت دارد. و این به شما کمک می‌کند تا تصویری جامع‌تر از خودتان بسازید.

به غیر از این انجام این کار باعث جذب افکار مفید بقیه و همفکری با آن‌ها می‌شود. در نتیجه یک شبکه قوی‌تر ایجاد می‌کند.

2. برای ایجاد برند شخصی ردپای محکمی در شبکه‌های اجتماعی بسازید

 

برند سازی شخصی | برند شخصی

 

همانطور که قبلا هم گفتیم حضور در شبکه‌های اجتماعی اهمیت زیادی دارد. پس بهتر است در شبکه‌های اجتماعی که به کسب و کار و حرفه شما ارتباط بیشتری دارد، فعالیت داشته باشید. پروفایل‌های حرفه‌ای بسازید و علاقه‌مندی خودتان را در آن‌ها نشان دهید.

مثلا اگر کار صنعتی انجام می‌دهید حتما در شبکه اجتماعی لینکدین فعالیت کنید. یا اگر محصولاتی تولید می‌کنید که می‌توانید عکس‌های باکیفیتی از آن‌ها بگیرید، حضور در اینستاگرام و پینترست اهمیت زیادی دارد. اگر آنباکسینگ انجام می‌دهید یا توضیحات آموزشی برای مخاطبین خود دارید، یوتیوب پلتفرم خیلی خوبی است. شبکه‌های اجتماعی بهترین فرصت را برای برندسازی دیجیتال به وجود آورده‌اند.

3. ارزش پیشنهادی منحصر به فردی داشته باشید

همین که با خیلی از افراد هم صنفتان تفاوت داشته باشید، یک ارزش پیشنهادی خاص ارائه داده‌اید. مردم باید به دلیلی شما را دنبال کنند یا از خدمات، محصولات و حتی شخصیتتان چیز خاصی به دست بیاورند. حتی اگر محصول یا خدمات خاصی ارائه نمی‌دهید، باید شخصیت یا داستان خاصی داشته باشید که مردم به خاطر آن شما را دنبال کنند. اگر شبیه به میلیون‌ها نفر دیگر باشید، مخاطبان دلیلی برای دنبال کردن یا دوست داشتن شما نخواهند داشت.

اینجا است که ارزش پیشنهادی منحصر به فرد شما وارد عمل می‌شود. چیزی ارائه می‌دهید که بقیه نمی‌توانند آن را ارائه دهند و به دلیل همین تفاوت و تمایز، مخاطبین به شما علاقه پیدا می‌کنند.

در مورد ارزش پیشنهادی دو نکته خیلی مهم وجود دارد:

4. برای خودتان برنامه‌ریزی کنید و هدف داشته باشید

اگر کمی دقت کنید، می‌بینید که هر برند بزرگ و معروفی به یک سری موفقیت‌ها رسیده است. باید فکر کنید و ببینید که زمینه کاری شما چه پتانسیل‌هایی دارد و چگونه می‌توانید برنامه‌ریزی کنید، چه اهدافی برای خودتان تعیین می‌کنید و مسیر رسیدن شما به این اهداف چیست؟

اگر به برخی از بلاگرها و اینفلوئنسرهایی که در فضای اینترنت فعالیت می‌کنند، نگاه کنید، می‌توانید مسیری که طی کرده‌اند را ببینید. کارهایی که انجام می‌دهند، نظم و دیسیپلینی که دارند، برنامه‌هایی که برای هر مناسبت دارند و اهدافی که تعیین می‌کنند و زحماتی که می‌کشند؛ دقت به همه این‌ها می‌تواند به شما کمک کند.

5. داستان‌سرایی کنید

 

اهمیت داستان سرایی در مراحل برند سازی شخصی | برند شخصی

 

داستان‌سرایی یکی از مراحل مهم در برندسازی است. هر شخصی زندگی خاص خودش با اتفاقات و ماجراهای منحصربه‌فردی دارد و یکی از موثرترین راه‌ها برای ایجاد یک برند شخصی قانع‌کننده، روایت این داستان و اتفاقات است. می‌توانید با بیان اینکه چه کسی هستید و چه کاری را انجام می‌دهید، شروع کنید. اما این توصیفات باید شکل و شمایل متفاوتی داشته باشد و تمایز شما را نشان دهد.

به این فکر کنید که چه چیزی داستان شما را منحصر به فرد می‌کند؟ آیا مسیری غیرعادی و جذاب برای رسیدن به جایی که امروز هستید انتخاب کرده‌اید؟ آیا حرفه شما اتفاقات جالبی داشته است؟ تجربیات زندگی شما چه تاثیری بر انتخاب‌های حرفه‌ای شما داشته است؟ هر چه بتوانید رنگ و لعاب بیشتری به داستان خود اضافه کنید، برند شخصی شما جذاب‌تر خواهد بود و افراد بیشتری شما و داستانتان را دنبال خواهند کرد.

6. مخاطب خود را مشخص کنید

بسیاری از مردم فکر می‌کنند که در برندسازی باید نظر همه را جلب کنند. مثلا وقتی از یک کارآفرین برند لوازم آرایشی – بهداشتی می‌پرسیم که مخاطب وی چه کسی است؟ ممکن است بگوید همه خانم‌ها. در صورتی که کاملا اشتباه می‌کند. مخاطب این برند آرایشی خانم‌هایی با میانگین سن 18-45 سال است.

حالا اگر این برند گران‌قیمت باشد، مشتری آن خانم‌هایی در رده اجتماعی بالا با وضعیت مالی خوب است. باز هم اگر بتوانیم بیشتر دقیق شویم، می‌توانیم ویژگی‌های دقیق‌تری تعیین کنیم. برای اینکه با این موضوع بیشتر آشنا شوید، مقاله پرسونا چیست؟ کمک زیادی به شما می‌کند.

پس تعیین مخاطب خیلی اهمیت دارد. بهتر است اطلاعات دقیقی در مورد سن، جنسیت، علاقه‌مندی‌ها، شغل و سایر ویژگی‌های مخاطب مشخص کنید و سعی کنید افرادی با چنین ویژگی‌هایی پیدا کنید. یعنی محتوایی تولید کنید، محصولاتی معرفی کنید و رفتاری نشان دهید که افرادی با این ویژگی‌ها به سمت شما و برندتان جذب شوند.

7. استراتژی محتوای خود را توسعه دهید

 

توسعه استراتژی محتوا در ایجاد برند شخصی

 

خیلی از افرادی که برند شخصی می‌سازند یا تبدیل به بلاگر می‌شوند، محتوای رایگان در اختیار افراد قرار می‌دهند. مثل بلاگرهایی که کار با نرم افزارهای گرافیکی را آموزش می‌دهند، اینفلوئنسرهایی که ترفندهای آرایشی و مراقبت از پوست را در پیج خودشان مطرح می‌کنند و افرادی که نکته‌های درسی و کنکوری مطرح می‌کنند. این افراد اطلاعاتشان را به رایگان در اختیار بقیه قرار می‌دهند.

بسیاری از مردم فکر می‌کنند که ارائه محتوای رایگان یک اشتباه است؛ و اگر همه آنچه را که داریم به رایگان در اختیار بقیه قرار دهیم، پس از چه راهی پول دربیاوریم؟ در این مورد چند راهکار وجود دارد:

از طرفی وقتی شما محتوایی ارزشمند و رایگان در وبسایت یا پیجتان قرار می‌دهید، ثابت می‌کنید که فردی خیرخواه هستید و تخصص کافی هم در زمینه موردنظرتان دارید. در واقع شما آنقدر اطلاعات دارید که برخی از آن‌ها را به صورت رایگان و مطالب بیشتر را به صورت پولی ارائه می‌دهید. مخصوصا اگر مخاطبین از مشاوره رایگان رضایت داشته باشند، رغبت زیادی برای خرید دوره‌های پولی شما خواهند داشت.

بنابراین در مرحله اول در مورد محتوایی که به اشتراک می‌گذارید خوب فکر کنید. محتوایی روشنگرانه و مفید ارائه دهید و از مراجع قابل اعتماد استفاده کنید.

در مرحله دوم در مورد موضوعات پر سر و صدا و ترند در زمینه کاری خودتان تحقیق کنید. از چند ابزار جستجوی کلمات کلیدی مانند Google Keyword Planner ،Google Trends و Exploding Topics استفاده کنید.

مرحله سوم این است که به یاد داشته باشید که انواع محتوا را در وبسایت یا شبکه اجتماعی موردنظرتان پوشش دهید. مثلا فقط عکس پست نکنید؛ بلکه از ویدئو و متن‌های تاثیرگذار و الهام‌بخش هم استفاده کنید. شما می‌توانید از انواع محتوا مانند

استفاده کنید.

و می‌توانید از این محتواها در پلتفرم‌های زیر استفاده کنید:

اشتراک‌گذاری محتوای متنوع در چندین پلتفرم، دید شما را افزایش می‌دهد و به شما کمک می‌کند برند خود را سریع‌تر بسازید. در ضمن می‌توانید از یک موضوع محتواهای متنوعی برای انواع پلتفرم‌‌ها بسازید.

گرچه ممکن است تولید انواع محتوا امکان‌پذیر نباشد، اما نباید همه پست و استوری‌هایتان از یک نوع باشند. سعی کنید حداقل چهار یا پنج نوع محتوا را تولید کنید و هر یک را برای پلتفرم مناسب خودش انتخاب کنید. مثلا محتوای متنی برای توئیتر، محتوای تصویری یا ویدئویی برای اینستاگرام و ویدئوهای کوتاه برای تیک تاک.

 

دلایل مهم برای وجود وبسایت در برندسازی شخصی

 

اهمیت وجود وبسایت در برندسازی شخصی |  برند شخصی

 

یکی از اصلی‌ترین مراحل ساخت برند شخصی، راه‌اندازی یک وب‌سایت است. مردم پاسخ سوالاتشان و خیلی از خریدهایشان را در اینترنت و موتورهای جستجو مانند گوگل، بینگ و یاندکس پیدا می‌کنند. البته راه‌اندازی سایت کافی نیست و باید به سئو هم توجه کنید. بهینه‌سازی وبسایت برای موتورهای جستجو اهمیت زیادی دارد و باید وقت زیادی برای بهبود سئوی سایت صرف کنید.

اگر می‌خواهید برندسازی شخصی خودتان را در وبسایت اجرا کنید، باید در مورد موضوعات زیر در آن بنویسید:

به غیر از سایت، شبکه‌های اجتماعی هم اهمیت زیادی دارند. همانطور که در ابتدای مقاله گفتیم حضور در این فضا به دیده شدن بیشتر شما و ایجاد یک برند شخصی قدرتمند کمک می‌کند. در حال حاضر چهار پلتفرم اصلی وجود دارد که مردم برای برندسازی شخصی از آن‌ها استفاده می‌کنند:

  1. لینکدین
  2. توییتر
  3. اینستاگرام
  4. و تیک‌ تاک

خیلی عالی است که به صورت موازی در این چهار شبکه فعالیت کنید؛ اما ممکن است با توجه به زمینه کاری و تخصصی برندتان، یکی از این شبکه‌ها اهمیت بیشتری داشته باشد. در ادامه فعالیت در هر یک از این شبکه‌ها را دقیق‌تر بررسی می‌کنیم. البته فعالیت در یوتیوب هم درآمد خیلی خوبی دارد.

اگر دوست دارید مقایسه بهتری بین طراحی وبسایت و فعالیت در شبکه‌های اجتماعی داشته باشید، حتما مقاله زیر را بخوانید:

فعالیت و ساخت برند شخصی در لینکدین

 

فعالیت و ساخت برند شخصی در لینکدین | آموزش برندسازی شخصی

 

لینکدین اولین شبکه اجتماعی است که به طور حرفه‌ای راه‌اندازی شده است. این پلتفرم در سال 2004 توسط رید هافمن طراحی شد و تا به حال میزبان میلیون‌ها اکانت حرفه‌ای، تخصصی و صنعتی بوده است. اما جالب است بدانید که لینکدین اواخر سال 2019 یا اوایل سال 2020 به جای رزومه شما، به یک پلتفرم رسانه‌ای قانونی تبدیل شد.

اهمیت این شبکه به حدی است که در سال 2021، لینکدین مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های جدید را برای اینفلوئنسرها اعلام کرد تا فعالیت بهتر و راحت‌تری داشته باشند. پس اگر می‌خواهید رزومه‌ای قوی در صنعت خودتان داشته باشید و افراد بیشتری شما را بشناسند، حضوری قدرتمند و حرفه‌ای در لینکدین داشته باشید. مقاله بازاریابی با لینکدین  کمک زیادی به شما می‌کند.

در مورد ساخت برند شخصی در لینکدین، باید یک سری اصول را رعایت کنید:

توسعه برند در توییتر

توئیتر یکی دیگر از شبکه‌های اجتماعی است که فضای خاص خود را دارد و بنابراین فعالیت در آن به تکنیک‌های خاصی نیاز دارد. فعالیت در توئیتر و تبدیل شدن به یک اینفلوئنسر در این فضا کمی مشکل است. اما باز هم می‌توان از یک سری تکنیک همانند لینکدین استفاده کرد.

افراد مهم و رهبرانی که در زمینه اختصاصی شما فعالیت می‌کنند را دنبال کنید و در مورد پست‌هایی که می‌گذارند نظر دهید. پست‌هایشان را ریتوئیت کنید و افکار یا نظرات خودتان را توئیت کنید. توئیتر مانند اینستاگرام نیست که بتوانید کپشن‌های طولانی بنویسید. پس کلمات و جملات را ماهرانه انتخاب کنید و از هشتگ‌های مرتبط و مناسب استفاده کنید.

کلید موفقیت در توییتر مانند هر پلتفرم دیگری، ثبات است. هر چقدر توئیت‌های معنی‌دار بیشتری بگذارید و با افراد مناسب‌تری در زمینه کاری و جایگاه خودتان ارتباط برقرار کنید، بیشتر دیده می‌شوید.

ساخت برند شخصی در اینستاگرام و تیک تاک

 

ساخت برند شخصی در اینستاگرام و تیک تاک | مدیریت برند چیست

 

اینستاگرام بیش از 10 سال پیش توسط دو جوان دانشجو از دانشگاه استنفورد طراحی شد و سپس توسط شرکت فیسبوک خریداری شد. این شبکه اجتماعی تاثیر فوق‌العاده زیادی در راه‌اندازی و رونق کسب و کارهای آنلاین به خصوص در ایران داشته است. خیلی از بلاگرها و اینفلوئنسرها فعالیت خود را در این فضا شروع کردند و شهرت فوق‌العاده‌ای به دست آوردند. بازاریابی در اینستاگرام فرصتی عالی برای برند سازی شخصی است.

اما شبکه اجتماعی چینی تیک تاک نیز در سال 2018 رونمایی شد و فضایی جدید و خیلی راحت برای تولید محتوای ویدئویی فراهم کرد. با وجود این شبکه تبدیل شدن به بلاگر و برند سازی شخصیت خیلی ساده‌تر شده است.

خیلی از افراد با کمک این شبکه‌ها تقریبا یک شبه به موفقیت رسیدند. مثلا Pudgy Woke، که ده‌ها یا صدها هزار نفر در یک ماه او را دنبال کرده‌اند و در حال حاضر میلیون‌ها فالوور دارد؛ یا khaby00 (Khaby Lame) که تنها طی یک سال میلیون‌ها فالوور در اینستاگرام و تیک تاک به دست آورد و شهرت زیادی به دست آورد. به هر حال چه قبول کنیم و چه نه، شبکه‌های اجتماعی فضای مناسبی برای به دست آوردن شهرت و محبوبیت به وجود آورده‌اند.

تمرکز بر جایگاهی که انتخاب کرده‌اید، تولید محتوا در همان زمینه، استفاده از هشتگ‌های مرتبط و مهم‌تر از همه، داشتن ثبات، مهم‌ترین مواردی است که باید در نظر داشته باشید. در عین حال به ترندها توجه کنید و همگام با ترندهای روز محتواسازی کنید. علایق مخاطبین را بفهمید و بر این اساس فعالیت کنید. البته می‌توانید خلاقیت داشته باشید و موارد جدیدی را امتحان کنید.

برای آشنایی با موضوع مهم و سرنوشت ساز اینفلوئنسر و بلاگر شدن، مقاله اینفلوئنسر مارکتینگ را بخوانید.

یک جامعه بسازید

 

ساخت یک جامعه برای ساخت برند شخصی

 

ساختن جامعه فقط به معنی افزایش فالوور یا کاربران سایت نیست. بلکه به معنای ایجاد مکانی است که مردم با شما و یکدیگر صحبت کنند، تعامل داشته باشند، همدیگر را بشناسند و به هم کمک کنند. اگر می‌خواهید از همه نظر منحصربه‌فرد و متمایز باشید و پیشرفت کنید، در پی ساختن یک جامعه صمیمی از طرفداران و مخاطبینتان باشید.

برای شروع کار و ساختن یک جامعه این استراتژی‌ها را در نظر بگیرید:

 

برای ایجاد برند شخصی از چه کسی کمک بگیریم؟

همه مراحل و نکته‌هایی که در این مقاله گفتیم مهم هستند و باید برای ایجاد یک برند شخصی موفق اجرا شوند. برای اینکه بهتر بتوانید در این زمینه فعالیت کنید، نیاز به یک مشاور دارید تا همه این نکات را به درستی بداند و به شما کمک کند تا عملکرد بهتری داشته باشید. تیم عظیم مدیا با چند سال سابقه در زمینه خدمات دیجیتال مارکتینگ و مشاوره کسب و کارهای آنلاین، به شما کمک می‌کند تا برند شخصی خودتان را راه‌اندازی کنید. برای دریافت مشاوره همینجا کلیک کنید.

 

نکات کلیدی

  1. هویت و علاقه‌مندی خودتان را مشخص کنید.
  2. در شبکه‌های اجتماعی فعالیت کنید.
  3. ارزش پیشنهادی منحصربه‌فردی ارائه دهید.
  4. برنامه‌ریزی کنید و هدف داشته باشید.
  5. داستان‌سرایی کنید.
  6. مخاطبتان را تعیین کنید.
  7. استراتژی محتوایتان را توسعه دهید.

 

منبع

medium | michaelpage

جمع بندی:

شاید ساخت یک برند شخصی به نظر مشکل باشد ولی اگر مراحل برندسازی را که در این مقاله به طور کامل بررسی شد اجرا کنید، می‌توانید مطمئن باشید که برندی قدرتمند و ماندگار خواهید ساخت. فراموش نکنید که شخصیت شما به عنوان یک فرد باید جذابیت کافی داشته باشد، برنامه‌ریزی کافی برای تولید محتوا در وبسایت یا شبکه‌های اجتماعی را داشته باشید و در این راه ثابت قدم باشید. به هر حال سود این کار خیلی زیاد است و به سختی‌های آن می‌ارزد. برند شخصی به شما این امکان را می‌دهد که شبکه‌ای از افراد حرفه‌ای بسازید که ارزش شما را می‌بینند و شما اولین فردی هستید که به ذهن مخاطبین و مشتری‌هایتان می‌رسد. چه بخواهید کسب و کار خودتان را ایجاد کنید یا در حرفه خودتان پیشرفت کنید، کارآفرینی کنید یا سود بیشتری به دست آورید، ایجاد برند شخصی به شما کمک می‌کند. نظر شما در رابطه با ساخت برند شخصی چیست؟

سوالات متداول

برند شخصی ترکیبی منحصر به فرد از مهارت‌ها و تجربیات شما به همراه هویت و شخصیت شما است که شهرت و محبوبیت به همراه دارد. این گونه است که می‌توانیم خودمان را به دنیا معرفی کنیم. برندسازی شخصیِ مؤثر تمایز شما را نسبت به رقبا نشان می‌دهد.

بیانیه برند شخصی: 1. شما چه کاری انجام می‌دهید؟ 2. چرا در زمینه کاری خودتان منحصر به فرد هستید؟ این جملات تجربیات، مهارت‌ها و اشتیاق شما را به طور خلاصه نشان می‌دهد تا مردم بتوانند به راحتی بفهمند شما چه کسی هستید و چه چیزی ارائه می‌دهید.

بهترین برندهای شخصی منحصر به فرد، معتبر و قابل اعتماد هستند. برند شخصی شما باید شهرت کافی داشته باشد تا از نظر حرفه‌ای به شما کمک کند.

افراد و تیم‌هایی که در زمینه دیجیتال مارکتینگ فعالیت می‌کنند می‌توانند به شما کمک کنند. می‌توانید از تیم مشاوره عظیم مدیا برای برندسازی شخص یا برندسازی دیجیتال کمک بگیرید.

برچسب ها:

نسرین نجفی پور

شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی عظیم مدیا

لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید.

مقالات مرتبط

نظرات

سیم کارت 0912 رایگان
2 سال پیش
بسیار عالی بود و موفق باشدی
پاسخ دهی