دنیا در حال تغییر است و این تغییر بیشتر از همه در کسب و کارها دیده میشود. مشاغل از آن حالت سنتی و فیزیکی درآمدهاند و به سمت آنلاین و دیجیتالی شدن میروند. به همین دلیل رقابت در این فضا کمی سخت است. برای حضور موثر و موفق در شبکههای اجتماعی یا بالا بردن رتبه سایت به مشاوره آنلاین سئو نیاز داریم. مشاوری که کسب و کارهای مختلف را بشناسد، نیازهای آنها را بررسی کند و برای مشکلات و مسائل مختلف راهحل داشته باشد. به طور کلی همه کسب و کارها برای ورود به دنیای آنلاین به یک مشاوره سئو حرفه ای نیاز دارند.
در ادامه این مقاله به بررسی ویژگیها و وظایف مشاور سئو میپردازیم و یک تیم خوب را هم در این زمینه معرفی میکنیم.
در ادامه این مقاله میخوانید:
مشاور سئو کیست ؟

یک مشاور دیجیتال مارکتینگ که در زمینه سئو و بهینهسازی موتورهای جستجو فعالیت میکند، سعی میکند راهحلها، ابزارها و همه آنچه برای بهبود سئوی سایت شما لازم است را ارائه دهد. چنین فردی در زمینه راهاندازی کمپینها، سئو داخلی، خارجی، سئو تکنیکال و … مهارت دارد.
سئوی سایت فرآیندی برنامهریزی شده و دائمی است که توسط کارشناس سئو به طور مستمر روی سایت انجام میشود. عملکرد درست باعث میشود ترافیک بالایی به سایت وارد شود و بازدید، نرخ کلیک، دانلود، فروش و درآمد افزایش پیدا کند.
مشاور سئو فردی است که بهترین روشهای بهبود سئو را میشناسد و به این فرآیند سرعت میبخشد. البته مشاور هیچ وقت تضمینی برای نتیجه نهایی ارائه نمیدهد و تنها وظیفه او نشان دادن بهترین راه و روش است. او معمولا چندین سال در زمینه سئو کار کرده است و تجربه بالایی دارد. برای هر نوع کسب و کار و جایگاهی روشهای متنوعی دارد و به اصطلاح برای همه یک نسخه نمیپیچد.
مشاوره سئو سایت بهترین کلمات کلیدی را برای تولید محتوای سایت پیدا میکند، برای سئو داخلی و خارجی سایت برنامهریزی کند، با کدهای HTML آشنایی دارد و قبلا در همه این زمینهها کار کرده است. او به شما کمک میکند رتبه صفحات سایتتان را در serp گوگل بالا ببرید و به این صورت آگاهی از برندتان را افزایش داده و باعث افزایش لیدها و در نهایت مشتری شوید.
مشاور حرفه ای سئو از الگوریتمهای گوگل اطلاع دارد، در جریان آخرین آپدیتهای گوگل مثلا آپدیت الگوریتم مرغ مگس خوار هست و در راستای الگوریتمهای این موتور جستجو به کسب و کارها مشاوره میدهد.
یادتان هست تا چند سال پیش وارد هر سایتی که میشدیم هزار تا صفحه pop-up باز میشد و خیلی از سایتها هم به خرید بکلینک روی میآوردند؟! اما امروز همه این روشها برای رشد سایت یا کسب درآمد منسوخ شده است. مشاور روشهای مناسبتری به شما پیشنهاد میدهد تا نتایج بهتری از بهینهسازی سایت بگیرید.
خدمات مشاوره سئو شامل موارد زیر است و یک مشاور در این زمینهها تخصص دارد:
- تکنیکال سئو (Technical SEO)
- سئوی داخلی (On-Page SEO)
- سئوی خارجی (Off-Page SEO)
- برنامهریزی و اجرای استراتژی سئو
چرا باید از مشاور سئو کمک بگیرید؟

کسب و کارها در دنیای امروز از حال و هوای سنتی بیرون آمدهاند. دیگر خبری از بازاریابی سنتی (تلفنی، تراکت و …) نیست و اکثرا تبلیغات در اینترنت انجام میشود. شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام، فیسبوک و توئیتر به محلی برای راهاندازی فروشگاههای آنلاین تبدیل شدهاند. از طرفی وبسایتها هم کاملا قابل اعتماد هستند و درصد بالایی از افراد جامعه از وبسایتهای فروشگاهی خرید میکنند.
کسب و کارها برای اینکه مشتریان بیشتری جذب کنند، باید رتبه خوبی در موتورهای جستجو به دست بیاورند تا سریعتر دیده و شناخته شوند. به همین دلیل اجرای استراتژیهای سئو اهمیت زیادی دارد. برای همین بهتر است از یک مشاور سئو کمک گرفته شود تا همه چیز با روند بهتر و درستتری طی شود.
خدمات مشاوره سئو چیست ؟
فردی که در زمینه سئو مشاوره میدهد، باید دانش عمومی و تخصصی در زمینه دیجیتال مارکتینگ داشته باشد. در ضمن با اصول بهینهسازی سایت برای موتورهای جستجو هم آشنا باشد. در ادامه همه آنچه یک مشاور سئوی باتجربه و کارآزموده از پس آن برمیآید را معرفی کردهایم:
- تدوین استراتژی سئو برای انواع کسب و کارها در هر حوزهای
- ارائه مشاوره در زمینه پیدا کردن کلمات کلیدی مناسب و یا به اصطلاح keyword research (با جستجوی بالا و رقابت پایین)
- مشاوره در زمینه تولید محتوای سئو شده (متنی، پادکست، گرافیکی و ویدئویی)
- بررسی سایت از لحاظ فنی یا تکنیکال
- مشاوره در زمینه برطرف کردن مسائل و مشکلات وبسایت
- بررسی سرعت وبسایت
- آنالیز رقبا
- توانایی کار با ابزارهای آنالیز سایت مثل گوگل آنالیتیکس و گوگل سرچ کنسول
- ارائه گزارش از عملکرد سایت با توجه به ابزارهای آنالیز سایت
- ارائه استراتژی بازاریابی محتوایی
- ارائه پیشنهاد و راهحل برای افزایش نرخ تبدیل سایت (افزایش تعداد کاربران به لید و سپس مشتری)
- ارائه پیشنهاد برای بهینهسازی طراحی و ظاهر سایت
- ارائه پیشنهاد برای بهینهسازی تصاویر و ویدئوهای سایت
- معرفی بهترین روشها برای ایجاد CTA (Call to Action یا فراخوان عمل)
- ارائه راهحل و پیشنهاد برای فعالیت در شبکههای اجتماعی
- ارائه راهحل برای لینکسازی داخلی و خارجی
- مشاوره در زمینه الگوریتمهای گوگل و چگونگی استفاده بهینه از این قوانین
- مشاوره در زمینه انتخاب هاستینگ
- مشاوره سئو در زمینه بهبود تجربه کاربری سایت
- و …
وظایف مشاور سئو

مشاور حرفه ای سئو آگاهی و دانش کاملی در زمینه دیجیتال مارکتینگ دارد و باید توانایی عملی کردن استراتژیهای برنامهریزی شده را داشته باشد. وقتی یک مشاور خود را در این زمینه معرفی میکند، یعنی توانایی بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو را دارد و میتواند برگ برندهای برای بیزنس شما محسوب شود.
مشاور سئو از سایر بخشهای بازاریابی سازمان مانند بازاریابی و فروش جدا نیست و میتواند در این زمینهها همکاری کند و راهحلهایی ارائه دهد. همین که اهداف شرکت را بداند و بتواند رقبا را تحلیل کند، کلی راهحل و روش جدید و مفید ارائه میدهد.
دغدغه اصلی مشاور سئو این است که جایگاه و رتبه خوبی برای صفحات سایت شما کسب کند. به همین دلیل سعی میکند کلمات کلیدی مناسبی پیدا کند یا شما را در این زمینه راهنمایی کند، سئوی داخلی سایت را بهبود ببخشد، روشهایی برای بکلینکسازی ارائه دهد و ساختار و معماری سایت را بررسی کند. همچنین در مورد سیستمهای مدیریت محتوا و ابزارهای آنها شناخت و اطلاعات کافی دارد.
در بخش قبلی خدمات و وظایفی که یک مشاور سئو باید انجام دهد را آوردهایم. اما متخصص یا مشاور وظایف دیگری هم دارد. مثلا:
- اولویتبندی کلیدواژهها
- آنالیز کلی سایت
- بررسی مقالات و صفحات ایندکس شده یا نشده
- آنالیز کدها مخصوصا تگهای HTML
- آشنایی کامل با همه تکنیکهای سئو کلاه سفید، کلاه خاکستری و کلاه سیاه
- رساندن سایت به صفحه اول گوگل و رتبههای اول
- بهبود تجربه کاربری
- کاهش بانس ریت یا نرخ خروج از صفحه کاربران
- شناسایی و رفع خطاهای ۴۰۴، ۳۰۱، ۳۰۲، لینکهای شکسته یا خراب، خطای سرور، کراول نشدن و canonicalization
- بهینهسازی صفحات برای موبایل
- داشتن دانش کافی در زمینه دامنه، هاستینگ، پسوند و …
- شناسایی kpi ها و استفاده از آنها برای عملکرد بهتر
- و …
آژانس دیجیتال مارکتینگ عظیم مدیا با فعالیت در حوزه دیجیتال مارکتینگ، خدمات دیجیتال مارکتینگ زیر را ارائه میدهد:
- خدمات سئو
- طراحی سایت سئو محور
- افزایش فروش آنلاین
- آنالیز تکنیکالی رقبا
- برگزاری کمپینهای دیجیتال مارکتینگ
شما میتوانید برای رشد بیزینس خود از مشاوره رایگان سئو سایت استفاده کنید.
اهداف مهم و استراتژیک مشاور سئو

کسب و کارها معمولا به دلایل خاصی مشاوران سئو را استخدام میکنند یا از آنها به صورت پروژهای کمک میگیرند. در واقع این افراد در سه مورد خاص به مشاغل کمک میکنند. این سه هدف را در ادامه به طور کامل بررسی میکنیم.
۱. آگاهی از برند (Brand Awareness)
کمترین سودی که راهاندازی وبسایت و بهبود سئو برای کسب و کارها انجام میدهد، آگاهی از برند است. برخی تصور میکنند تا زمانی که در رتبههای اول گوگل قرار نگرفتهاند، شانسی برای شناخته شدن ندارند. اما چنین چیزی واقعیت ندارد. به هر حال با کار بیشتر روی سایت میتوان به رتبههای بالا رسید، اما از همان ابتدا میتوانید با تبلیغات، راهاندازی فروشگاه آنلاین و پشتیانی در اینستاگرام کسب و کارتان را معرفی کنید.
۲. افزایش ترافیک وبسایت
هدف بعدی که برای مشاور سئو اهمیت زیادی دارد، افزایش ورود کاربران به وبسایت، بازدید و ترافیک بیشتر است. مثل این است که شما مغازهای در یکی از کوچههای فرعی شهر بزنید. در ابتدا کسی شما را نمیشناسد؛ اما با تبلیغات، ارائه محصول و خدمات باکیفیت و افزایش آگاهی از برند، کلی مشتری پیدا میکنید و به اصطلاح پاخور مغازه بالا میرود.
سایت شما هم چنین وضعیتی دارد؛ پس از مدتی ترافیک بالایی میگیرد. البته به شرطی که از یک مشاور زبده کمک بگیرید و همه پیشنهادات و توصیههای او را رعایت کنید. در این صورت کلی مخاطب و مشتری جدید پیدا میکنید و هر روز شناخته شدهتر میشوید.
برای اینکه اوضاع را بهتر مدیریت و کنترل کنید، باید با ابزارهای آنالیز وبسایت آشنایی داشته باشید و از آنها استفاده کنید. ابزارهایی مثل گوگل آنالیتیکس، گوگل سرچ کنسول و گوگل دیتا استودیو در این زمینه به شما کمک میکنند. برای آشنایی بیشتر با این ابزارها، مقالات زیر را بخوانید:
- گوگل آنالیتیکس چیست؟ تاثیر آنالیتیکس در توسعه آنلاین کسب و کار
- صفر تا صد گوگل سرچ کنسول برای صاحبان کسب و کار
- گوگل استودیو چیست؟ آموزش google data studio
۳. بازگشت سرمایه، یکی از دلایل اصلی استخدام مشاور سئو

یکی از اصلیترین مزایای بازاریابی اینترنتی و دیجیتال، بازگشت سریع سرمایه است. هر شرکتی در ابتدای کار مقدار خاصی هزینه سرمایهگذاری میکند و زمان خاصی هم طول میکشد تا هزینهای که کرده است برگردد و شرکت به سود برسد.
دیجیتال مارکتینگ و سئو سایت این زمان را کاهش میدهد و از طرفی با افزایش مشتریان نسبت به فروشگاههای حضوری و فیزیکی، باعث سودآوری بیشتری میشود. پیدا کردن لید و مشتری در فضای آنلاین راحتتر است و از طرفی گستره جغرافیایی بیشتری را هم دربرمیگیرد.
کسب و کارها میتوانند به جای شهروندان یک شهر، کل یک کشور را هدف قرار دهند. اگر دوست دارید در این زمینه اطلاعات بیشتری داشته باشید و با بازاریابی اینترنتی به طور کامل آشنا شوید، مقالات زیر به شما کمک میکنند.
- ترفندها و مراحل بازاریابی دیجیتال
- راه های افزایش فروش اینترنتی
- بازاریابی اینترنتی لوازم آرایشی
- بازاریابی اینترنتی محصولات و روشهای ارتقای محصول و خدمات
- بهترین روش تبلیغات اینترنتی و فروش محصولات
یک مشاور با تجربه سئو چه مهارتهای فردی و شخصیتی دارد؟

هر مشاوری را نمیتوان به عنوان مشاور حرفه ای سئو معرفی کرد. این شخص علاوه بر اینکه باید دانش تخصصی کار را بداند، باید یک سری ویژگی شخصیتی هم داشته باشد. مثلا همواره در پی یادگیری و پیشرفت باشد، دلسوز باشد و پیشنهادات مفیدی ارائه دهد و مهارتهای دیگری که در ادامه به آنها میپردازیم.
۱. مشاور سئو سایت تفکری انتقادی دارد

وبسایتهای مختلف طراحیها و استراتژیهای مختلفی دارند. هیچ دو کسب و کاری طرح مشابهی ندارند و به همین دلیل با موضوعات و مشکلات متفاوتی هم رو به رو میشوند. مثلا ممکن است یک شرکت برای خرید هاست با چالش رو به رو باشد و یک وبسایت دیگر نیاز به لینکسازی خارجی داشته باشد تا توانایی رقابت با رقبا را پیدا کند.
به همین دلیل متخصص سئو باید همواره به دنبال پیدا کردن مشکلات و رفع آنها باشد. اینکه رقبا در حال انجام چه کاری هستند و چه اقدامهایی به شما کمک میکند که مسیر را درستتر طی کنید.
به هر حال مشاوری به شما در طی کردن مسیر درست کمک میکند که همه جوانب را بررسی کند، اتفاقات درست و غلط را مشخص کند، دلیل آنها را بفهمد و برای رفع آنها راهحل ارائه دهد.
مشاور حرفه ای سئو میداند که فرمول مشخص و استانداردی برای SEO نداریم. تنها باید با دقت همه جوانب را بررسی کند و برای رفع مشکلات راهحل پیدا کند.
۲. توانایی تدوین استراتژی و اولویتبندی تسکها

همانطور که از ابتدای مقاله دیدهاید، سئو کلی آیتم مختلف دارد که همه آنها باید بررسی شوند. هر کدام از بخشها هم کلی کار دارند که باید یک به یک انجام شوند. به همین دلیل اولویتبندی وظایف خیلی اهمیت دارد. اینکه کدام کارها بر اساس اهمیتی که دارند در ابتدا انجام شوند و حجم زمان صرف شده برای کدام مورد بیشتر باشد.
مثلا باید تعیین کند که لینکسازی داخلی در چه مقالاتی و با چه حجمی انجام شود، بکلینکسازی و رپورتاژ آگهی برای چه مقالاتی انجام شود، چه سایتهایی برای رپورتاژ آگهی انتخاب شوند و چه مقالاتی ارزش لینکسازی خارجی ندارند. کلی آیتم برای اولویتبندی وجود دارد که مشاور در همه این موارد نظر میدهد.
مثلا انتخاب کلمات کلیدی برای تولید محتوا، آپدیت مقالات برای رسیدن به نتایج بالاتر گوگل و بررسی خطاهای سایت و رفع آنها نیاز به اولویتبندی دارند.
برای دریافت مشاوره سئو رایگان با آژانس دیجیتال مارکتینگ عظیم مدیا تماس بگیرید.
۳. بررسی و تحقیق، یکی از تواناییهای مشاوره سئو حرفه ای
متخصص و مشاور معمولا در زمینههای کاری خودش اطلاعات کافی دارد؛ اما هیچ وقت دست از تحقیق برنمیدارد. در این صورت میتواند بهترین عملکرد را داشته باشد. برخی افراد از موقعیتها و اتفاقات جدید میترسند و با تغییر خیلی راحت نیستند. اما افراد باهوش میدانند که تغییر یک فرصت برای پیشرفت است. به راحتی با جستجو در اینترنت و مطالعه میتوان برای همه مشکلات راهحل پیدا کرد.
به عنوان مثال تحقیق در زمینه کلمات کلیدی اهمیت زیادی دارد. باید کوئریهای جدید و مواردی که سرچ بالایی دارند تشخیص داده شوند. کار با ابزارهای جستجوی کلمات کلیدی برای رساندن سایت شما به صفحه اول گوگل خیلی مهم است. ابزارهایی مثل Google’s Keyword Planner ,Ahref, Moz و kwfinder برای یافتن بهترین کیوورد و استراتژی تولید محتوا کمک زیادی میکنند.
به روز بودن، اطلاع داشتن از الگوریتمها و آپدیتهای جدید و گوگل و همگامی با آنها هم مهم است. به همین دلیل میگوییم یک مشاور سئو حرفه ای باید توانایی تحقیق داشته باشد.
مشاوره seo باید همواره در حال تحقیق، یافتن روشهای جدید و به روز باشد. سئو موضوعی نیست که برای یک بار آن را یاد بگیرید و دیگر تا همیشه همه چیز را بدانید. اگر از همکاران خود عقب بمانید، کلی فرصت را برای پیشرفت از دست میدهید.
۴. آنالیز وبسایت، یکی از وظایف مهم مشاوره seo

آنالیز وبسایت یکی از اصول اساسی سئو سایت است. درستی عملکرد و خطاها و اشتباهات به کمک آنالیز وبسایت مشخص میشود. هر یک از اقدامات و عملکردها از روشهای مختلفی بررسی میشوند. به همین دلیل باید از ابزارهای آنالیز وبسایت که در بخشهای قبلی هم معرفی شدند کمک بگیرید.
متخصص سئو میداند چگونه از ابزارهای مختلف آنالیز وبسایت استفاده کند، دادهها را دریافت کند و آنها را تحلیل کند. در ادامه برای بهبود وضعیت راهحلهایی ارائه میدهد. کلا سئو فرآیندی گزارش محور است و اگر نتوان اعداد و دادهها را تحلیل کرد، نمیتوان راهحلهای مفیدی ارائه داد.
افراد علاقهمند میتوانند تحلیل این اطلاعات را با کمی کار و تجربه یاد بگیرند. اما به هر حال کمک گرفتن از یک مشاور حرفهای خالی از لطف نیست.
۵. یک مشاور سئو باید به روز باشد
همانطور که گفتیم سئو فرآیندی دائمی و در حال تغییر است. تصمیمگیریهای آنی در حین کار اهمیت زیادی دارند؛ چون ممکن است در حال انجام کار به موردی پی ببرید که اهمیت بیشتری نسبت به کار کنونی شما دارد. پس در سئو سایت همواره در حال تکامل هستید و نمیتوانید به دانستههای ماهها و هفتههای پیش اکتفا کنید.
گوگل به روز رسانیهای متعددی انجام میدهد و روش بررسی وبسایتها را عوض میکند. با این تغییرات ممکن است رویههای قبلی شما کارساز نباشد و نیاز به تغییر داشته باشید. به همین دلیل همواره باید در حال یادگیری و تغییر رو به جلو باشید.
مشاور باید توانایی کافی در گرفتن تصمیمیات آنی را داشته باشد و بدون اینکه از کس دیگری مشاوره بگیرد یا نظر بپرسد، بهترین راهکار را پیدا کرده و آن را عملی کند.
۶. مشاور باید برای توسعه همه کسب و کارها راهحل داشته باشد
ویژگی دیگری که مشاور باید داشته باشد، انعطافپذیری است. یعنی برای هر کسب و کار، برای هر مشکل و با هر شرایطی پاسخ و راهحل داشته باشد. مثلا ممکن است یک روش برای بازاریابی اینترنتی لوازم آرایشی جواب بدهد ولی اصلا برای بازاریابی اینترنتی املاک پاسخگو نباشد.
بنابراین شخصی که به عنوان مشاور سئو فعالیت میکند باید برای هر کاری استراتژی و روش خاصی داشته باشد تا به عنوان متخصص شناخته شود و کسب و کارهای مختلف به سراغ او بیایند.
۷. دانستن اصول تولید محتوای سئو شده

فردی که در زمینه سئو کار حرفهای انجام میدهد، تنها وظیفه بررسی سایت را ندارد و باید در زمینه نوشتن هم مهارت داشته باشد. سئو سایت موضوعی کاملا محتوامحور است و هر کمپینی که راهاندازی میشود به محتوای جذاب و مفید وابسته است. به همین دلیل مشاور باید توانایی کافی در نویسندگی محتوا داشته باشد و بتواند در این زمینه آموزش دهد.
الگوریتمهای گوگل خیلی تغییر کردهاند و به کاربران و تجربه کاربری بیش از هر چیزی اهمیت میدهند. به همین دلیل بهتر است محتواها کاملا غنی، کامل، جذاب، داستانمحور، مستند و مفید نوشته شوند. نوشتن محتوایی کوتاه، پر از لینک و پر از کلمات کلیدی هیچ وقت برای مخاطبین جذاب نیست و بدتر کاربران را از سایتتان فراری میدهد.
مشاور باید بداند محتوا برای هر موضوع و زمینهای چگونه باید نوشته شود. محتوایی که مورد پسند مخاطبین همان حوزه قرار بگیرد و آنها را جذب کند. مثلا نوشتن مقاله در زمینه دیجیتال مارکتینگ، مقالات پزشکی، فروش تیرآهن و لاستیک، همه با هم تفاوت دارند و یکی نیستند.
نوشتن رپورتاژ آگهی به صورتی که تصنعی و تبلیغاتی به نظر نرسد، طراحی لندینگ پیج، عناوین مهم مثل تگ H1، متا تایتل و متادیسکریپشن همگی اهمیت زیادی دارند و باید جذاب و کِشنده باشند.
۸. آشنایی با زبانهای برنامه نویسی
متخصص و مشاور سئو به معنی وبمستر و طراح وبسایت نیست، اما بهتر است که اطلاعاتی در این زمینه داشته باشد. آشنایی با اصول طراحی وب و تگهای Meta به انجام بهتر وظایف کمک میکند. همچنین ادغام طراحی وبسایت و سئوی سایت گونه خاصی از دیجیتال مارکترها را تولید میکند که همه کسب و کارها به دنبال آنها هستند!
۹. توانایی در برقراری ارتباط، مباحثه و عقد قرارداد
مشاور و متخصص سئو همه تلاش خود را برای بهبود اوضاع وبسایت انجام میدهد، اما این به معنی کار تضمینی نیست. مشاور باید در زمان بستن قرارداد و صحبتهای اولیه این موضوع را مطرح کند.
چون به هر حال ممکن است شما کار خودتان را به بهترین نحو انجام دهید، ولی تیمها و شرکتهای رقبا عملکرد قویتری داشته باشند. هر چند سئو نتیجه خوبی در درازمدت میدهد و اگر همه قوانین را رعایت کنید، رسیدن به نتایج خوب دور از دسترس نیست.
مشاور انتظارات تیم را میشنود و کاری را که قرار است انجام دهد، بیان میکند. همکاری متقابل کمک میکند تا هر دو طرف به اهداف مدنظر دست پیدا کنند. مهم این است که مشاور میداند برای رسیدن به اهداف باید چکار کند و وظیفه خود را به بهترین نحو انجام میدهد.
ممکن است مشاور کمپین را برای شش ماه یا حتی یک سال برنامهریزی کند و در این زمینه همه برنامهریزیها را به درستی انجام دهد. باید بدانید که در زمینه سئو عجله اصلا جایز نیست و نباید منتظر نتایج کوتاهمدت باشید. اما در درازمدت حتما نتیجه میگیرید.
حرف آخر
مشاغل سنتی دیگر کم کم پا به دنیای آنلاین میگذارند و از فضای قدیمی بازاریابی فاصله میگیرند. در این بین طراحی وبسایت و بهبود سئوی سایت موضوع بسیار مهمی است و فضایی حرفهای به کسب و کارها میدهد. در این مقاله ویژگیها و وظایف مشاور سئوی حرفه ای را با هم مرور کردیم. به نظر شما یک مشاور چه ویژگیهای دیگری دارد؟ بهتر است چه تکنیکهای دیگری یاد بگیرد؟ شما از مشاور کسب و کارتان چه انتظاری دارید؟
برای دریافت مشاوره تلفنی سئو و اطلاع از هزینه مشاوره سئو با همکاران من در آژانس دیجیتال مارکتینگ تماس بگیرید.
نکات کلیدی
-
مشاور سئو در زمینه بهینهسازی موتورهای جستجو فعالیت میکند و سعی میکند راهحلها، ابزارها و همه آنچه برای بهبود سئوی سایت شما لازم است را ارائه دهد.
- اصلیترین خدمات مشاوره سئو:
- تکنیکال سئو (Technical SEO)
- سئوی داخلی (On-Page SEO)
- سئوی خارجی (Off-Page SEO)
- برنامهریزی و اجرای استراتژی سئو
- اهداف مهم و استراتژیک مشاور سئو:
- افزایش آگاهی از برند
- افزایش ترافیک وبسایت
- بازگشت سرمایه
- مهارتهای فردی مشاور سئو:
- تفکر انتقادی
- اولویتبندی اقدامات
- بررسی و تحقیق در زمینههای مختلف
- آنالیز وبسایت
- آپدیت و به روز بودن
- قابل تغییر و منعطف بودن
- توانایی نویسندگی
- توانایی کدگذاری وبسایت
- توانایی برقراری ارتباط
سوالات پرتکرار
کار مشاور سئو در سطح بالا، جذب لید، افزایش نرخ تبدیل و ایجاد مشتری بیشتر است. اما در کل راهکارهایی برای بالا بردن رتبه صفحات سایت در موتورهای جستجو و افزایش ترافیک و بازدید ارائه میدهد.
مشاور یا متخصص سئو کسی است که به بهینهسازی وبسایتها برای رسیدن به رتبههای بالاتر در موتورهای جستجو کمک میکند. به عبارت دیگر متخصص سئو شخصی است که میداند چگونه ترافیک بیشتری را از موتورهای جستجو دریافت کند.
سئو به معنی بهینهسازی موتور جستجو است و فرآیندی است که برای بهینهسازی فنی سایت، تولید محتوای جذاب کاربرپسند و لینکسازی درست وبسایت انجام میشود. این کارها برای افزایش رتبه وبسایت، در دسترس قرار دادن آن برای کاربران و افزایش آگاهی از برند، فروش و محبوبیت بیشتر است.
۱. تفکر انتقادی
۲. توانایی صحبت کردن و نوشتن
۳. مهارتهای فنی و برنامه نویسی
۴. مهارتهای اجتماعی
۵. مهارتهای تجزیه و تحلیل
۶. مهارتهای کار با داده
۷. علاقهمندی به پیشرفت
منبع: searchenginejournal | mailchimp
۰ نظر