ایمیل مارکتینگ چیست و چطور به کسب و کار ما کمک می‌کند؟

به کمک یک مشاور یا کارشناس دیجیتال مارکتینگ احتیاج دارید؟

تاریخ انتشار: 08 بهمن، 1399 تاریخ آپدیت: 25 مهر، 1401 نویسنده: نسرین نجفی پور

ایمیل مارکتینگ چیست و چطور به کسب و کار ما کمک می‌کند؟

 

حوزه دیجیتال مارکتینگ آنقدر گسترده است که طبقه‌بندی انواع دسته‌ها و شاخه‌های آن کار مشکلی به نظر می‌رسد. بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، بازاریابی پیامکی، پوش نوتیفیکیشن، سئو و بهینه‌سازی موتور جستجو، تنها بخشی از این حوزه وسیع است. یکی از این دسته‌ها، حوزه ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیلی است که تا سال‌ها مورد توجه و استفاده بازاریابان بوده است؛ اما در سال‌های اخیر استفاده از آن کمی تغییر کرده است و با استراتژی‌های جدیدتر و صحیح‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سیستم ایمیل مارکتینگ مستقیم‌ترین و موثرترین روش ارتباط با لیدها یا مخاطبین شما است و می‌تواند به خوبی آن‌ها را پرورش دهد و تبدیل به مشتری کند. این روش بسیار نتیجه‌بخش است و طبق آمارها به ازای هر 1 دلار هزینه، 42 دلار بازگشت سرمایه دارد. اما آشنایی با اصول این روش اهمیت زیادی دارد و باید به درستی انجام شود. اگر نحوه انجام بازاریابی ایمیلی را ندانید، ممکن است نتیجه خوبی نگیرید و بدتر از همه شاهد اتفاقات شرم‌آوری باشید. در این مقاله به طور مفصل به این موضوع می‌پردازیم. با من در عظیم مدیا همراه باشید.

 

ایمیل مارکتینگ یا E marketing چیست و چگونه کار می کند؟

 

 E marketing چیست | ایمیل مارکتینگ

 

بازاریابی ایمیلی یک روش قدرتمند بازاریابی محتوایی است که بسیاری از مشاغل تجارت الکترونیک از آن استفاده می‌کنند. گرچه این روش برای برخی از مخاطبین و مشتریان ناخوشایند است و ممکن است آن‌ها را اذیت کند، اما اگر به درستی انجام شود، نتایج عالی در بر خواهد داشت. کافی است تکنیک‌ها به درستی انجام شوند و مشتریان وفادار هدف کار قرار بگیرند. رمز موفقیت در بازاریابی ایمیلی شخصی‌سازی است که در این مقاله به آن پرداخته می‌شود.

برخی افراد تصور می‌کنند که بازاریابی رایانامه‌ای تنها ارسال ایمیل به افراد مختلف است و هیچ استراتژی خاصی ندارد. اما اصلا اینطور نیست و کلی تکنیک مهم نیز در این روش وجود دارد. به طور کلی:

"ایمیل مارکتینگ فرایند ارسال ایمیل‌های تجاری بهینه به مصرف‌کنندگان هدف است."

این موضوع شامل فرآیند توسعه ایمیل‌های تبلیغاتی، آزمایش و نگهداری آنها هم هست. از این روش برای افزایش فروش، افزایش وفاداری به برند و ارائه اطلاعات مهم استفاده می‌شود. در واقع نوعی بازاریابی مستقیم است که در گذشته برای هدف‌گیری گسترده مردم استفاده می‌شده است. اما مقررات فعلی سختگیرانه‌تر شده است و باید به درستی رعایت شوند تا نتیجه درستی داشته باشد.

یک سری نکته بسیار مهم در ساخت ایمیل مارکتینگ وجود دارد که باید حتما رعایت شود:

آشنایی با انواع بازاریابی ایمیلی

بازاریابی رایانامه‌ای سه روش کلی و خاص دارد که می‌توان یکی از آن‌ها را به دلخواه انتخاب کرد. این سه روش شامل خبرنامه‌های ایمیل، ایمیل‌های معاملاتی و ایمیل‌های رفتاری هستند. از خبرنامه‌ها برای ارتباطات و تبلیغات مهم استفاده می‌شود. ایمیل‌های معاملاتی برای تأیید معاملات هستند و ایمیل‌های رفتاری آنهایی هستند که با اقدامات مشتری ایجاد می‌شوند.

 

مزایای بازاریابی ایمیلی چیست؟

 

مزایای بازاریابی ایمیلی | ایمیل مارکتینگ

 

ایمیل مارکتینگ از همان ابتدای اختراع ایمیل آغاز شد و تا به امروز ادامه داشته است. بسیاری از کارشناسان حوزه دیجیتال مارکتینگ معتقدند که بازاریابی از طریق ایمیل هنوز هم مهم‌ترین روش در بازاریابی دیجیتال محسوب می‌شود. این روش سریع، کارآمد و مقرون به صرفه است. در عین حال استفاده از این روش ارتباط با مشتریان بالقوه و حفظ مشتریان موجود را راحت‌تر می‌کند. همچنین این روش مخاطبین یا لیدها را تبدیل به مشتریان احتمالی و مشتریان می‌کند و نرخ تبدیل را افزایش می‌دهد.

اما این روش کاربردهای عالی هم دارد؛ مثلا می‌توان از آن برای ایجاد اعتماد به نفس مخاطبین در طول زمان و تبدیل آنها به مشتریان دائمی استفاده کرد. هر کسب‌وکار موفقی می‌داند این مشتریان تکراری هستند که باعث رشد پایدار بیزنس می‌شوند. همچنین مشتریان تکراری معمولا راضی و خوشحال هستند و مشتریان خوشحال، برند شما را به دیگران توصیه می‌کنند. به این صورت ایمیل مارکتینگ یک روش موثر برای اطلاع‌رسانی به مشتریان در مورد محصولات جدید، فروش یا پیشنهادات ویژه‌ است. پس اگر می‌خواهید از یک روش خوب برای برقراری ارتباط با مشتریان و به روز نگه داشتن تجارتتان استفاده کنید، با بازاریابی ایمیلی شروع کنید.

 

آیا بازاریابی ایمیلی برای کسب‌وکار من لازم است؟

 

مزایای ایمیل مارکتینگ

 

ممکن است تا به حال این سوال را از خود پرسیده باشید که آیا تجارت من به بازاریابی ایمیلی احتیاج دارد؟ پاسخ ما به این سوال یک بله قاطع است! البته که همه مشاغل، به ویژه مشاغل کوچک، می‌توانند از بازاریابی ایمیلی استفاده کنند. بازاریابی از طریق ایمیل در مقایسه با سایر روش‌های بازاریابی سنتی، یک کانال بازاریابی ارزان و آسان است.

از آنجایی که درصد بسیار بالایی از کاربران اینترنت از ایمیل استفاده می کنند، بازاریابی ایمیلی کمک می‌کند تا به تعداد زیادی از کاربران اینترنت دسترسی داشته باشید. مزیت دیگر این روش، بالا بودن نرخ بازگشت سرمایه (ROI) است. با نرم‌افزارهای این حوزه می‌توانید میزان باز شدن ایمیل‌ها، میزان کلیک، ورود به سایت و ... را رصد کنید. همچنین روش کم‌خرجی است و فرستادن تعداد زیادی ایمیل هزینه زیادی در بر ندارد. اگر مخاطبین را به درستی شناسایی کنید و به افراد مناسب (نه به صورت انبوه و اسپم گونه) ایمیل بزنید، درآمد حاصل از آن بسیار عالی خواهد بود. همچنین این روش نسبت به بازاریابی پیامکی بهتر جواب می‌دهد. زیرا به ازای هزینه کمتر، به تعداد زیادی از افراد ایمیل ارسال می‌کنید؛ آن‌ها هم با گوشی‌های هوشمند خود ایمیل‌ها را می‌بینند. همچنین به کاربران لپ‌تاپ و کامپیوتر هم دسترسی دارید.

یکی دیگر از مزایای فوق‌العاده این روش، درخواستی بودن تبلیغات است. مثلا اگر شخصی ایمیلی از شما دریافت کند، احتمالا به آن اهمیت می‌دهد؛ زیرا خودش آدرس ایمیل را به شما داده است؛ اما اگر تبلیغات شما را در اینستاگرام یا یوتیوب ببیند، نسبت به آن بی توجه خواهد بود. چون درخواستی برای کسب اطلاعات در مورد بیزنس شما نداشته است.

 

اتوماسیون و سرویس تبلیغات ایمیلی چگونه انجام می‌شود؟

 

اتوماسیون و سرویس تبلیغات ایمیلی | ایمیل مارکتینگ

 

ایمیل مارکتینگ دارای چندین تاکتیک و روش است و باید از بهترین استراتژی‌ها برای افزایش کارایی استفاده کرد. مثلا می‌توانید از یک سری الگوی از پیش تعیین شده برای انسجام بیشتر در بازاریابی خود استفاده کنید. یا در ابتدا یک طرح ساده اولیه داشته باشید و سپس با گذشت زمان طراحی‌ها را پیشرفته‌تر کنید. مشاغل کوچک بهتر است یک ایمیل استقبال ساده تهیه کنند و به عنوان اولین ایمیل برای مشتریان جدید خود بفرستند. این روش برای شروع عالی است؛ اما در ادامه باید کارهای بیشتری انجام شود. اگر اکثر فعالیت بازاریابی بیزنس شما با تبلیغات ایمیلی انجام می‌شود، باید استراتژی، نظم و تکنیک‌های خاص و کاربردی برای آن داشته باشید.

 

نرم افزارهای مفید برای ایمیل مارکتینگ چیست؟

برای اجرای این روش تعداد زیادی نرم افزار ایمیل مارکتینگ وجود دارد؛ اما برخی از آن‌ها پیشرفته‌تر و برخی ساده‌تر هستند. برخی به صورت رایگان ارائه شده‌اند و برای استفاده از برخی دیگر باید هزینه کنید. اما استفاده از این نرم‌افزارها، بازاریابی ایمیلی، ارسال و نظارت بر کمپین را آسان‌تر می‌کند. به عنوان مثال نرم‌افزارهایی مثل MailChimp و Constant Contact می‌توانند برای ارسال ایمیل، نظارت بر تعامل مشترکین با ایمیل‌های ارسالی شما، ردیابی، تجزیه و تحلیل‌ها، نرخ کلیک، نرخ تبدیل و ... استفاده شوند. در این روش تعیین بازدهی کار بسیار مهم است؛ بنابراین داشتن ابزارهایی برای ردیابی معیارهای مهم بسیار اهمیت دارد. در مقاله ابزارهای ایمیل مارکتینگ، بهترین نرم‌افزارها و سایت‌های بازاریابی ایمیلی را معرفی کرده‌ایم.

چند مورد از نرم‌افزارها و شرکت‌های ایمیل مارکتینگ معروف

چند پنل ایمیل مارکتینگ رایگان که به راحتی قابل استفاده هستند در ادامه معرفی شده‌اند:

معرفی بهترین سرویس ایمیل مارکتینگ ایرانی

در این بین چند سرویس بازاریابی ایمیلی ایرانی هم وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها برای خرید ایمیل مارکتینگ و خدمات آن استفاده کنید. مثلا سرویس‌های ایرانی نجوا، میل چی و پاکت برای استفاده از خدمات پنل بازاریابی ایمیلی مفید هستند.

آشنایی با انواع ایمیل‌های بازاریابی

امروزه انواع مختلفی محتوای بازاریابی ایمیلی ساخته و استفاده می‌شود. این موارد به دسته‌های کلی آزمون‌ها، معماها، فیلم‌های تعاملی، نظرسنجی‌ها و گیف‌ها تقسیم می‌شود. اگر ایمیل شما دارای تصاویر و جذابیت‌های بصری باشد، عملکرد بهتری خواهد داشت. همچنین از مواردی مثل نظرسنجی یا معما استفاده کنید تا تعامل بیشتری از مشترکین خود بگیرید. این موارد به افزایش نرخ تبدیل و فروش کمک زیادی می‌کند.

 

ایمیل مارکتینگ چگونه با سایر روش‌های بازاریابی کار می‌کند؟

این روش علاوه بر اینکه به صورت منفرد پاسخ می‌دهد، با سایر اقدامات بازاریابی نیز ادغام می‌شود. بازاریابی از طریق ایمیل در کنار بازاریابی شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام بسیار خوب عمل می‌کند. به همین دلیل معمولا توصیه می‌شود از آن استفاده کنید. مثلا می‌توانید دکمه ورود به پروفایل شبکه‌های اجتماعی شرکتتان را در ایمیل قرار دهید تا مشترکین ایمیل عضو شبکه اجتماعی شما هم بشوند. از طرف دیگر می‌توانید از شبکه‌های اجتماعی برای جمع‌آوری لیست ایمیل برای تبلیغات استفاده کنید. روش‌های مختلفی برای انجام این کار وجود دارد:

  1. یکی از راهکارها این است که در شبکه‌های اجتماعی خودتان از افراد بخواهید آدرس ایمیلشان را برای ورود به سیستم ارائه دهند. این یک روش بسیار موثر برای به دست آوردن مشترکین بدون هیچ اصرار و فشار است. افراد به درخواست و علاقه خود ایمیلشان را در اختیار شما قرار می‌دهند.
  2. حتی می‌توانید یک سری پست ارسال کنید و از فالوورهای خود بخواهید در لیست ایمیل شما مشترک شوند. روی لینک موردنظر کلیک کنند و فرم را پر کنند.
  3. می‌توانید یک کمپین تولید لید در فیسبوک با هدف جمع‌آوری ایمیل راه‌اندازی کنید و از این طریق ایمیل‌های زیادی به دست بیاورید.

یکی دیگر از کاربردهای موثر ایمیل مارکتینگ این است که از آن برای یادآوری و اتمام خرید مشتریان استفاده کنید. مثلا گاهی اوقات بازدیدکنندگان وب‌سایت مواردی به سبد خرید خود اضافه می‌کنند ولی فراموش می‌کنند خرید خود را به پایان برسانند؛ می‌توانید برای افزایش نرخ تبدیل از بازاریابی ایمیلی استفاده کنید.

 

مراحل بازاریابی ایمیلی چیست و چگونه انجام می‌شود؟

مراحل انجام این کار در ادامه بیان شده است:

  1. در اولین مرحله باید اهداف خود را تعیین کنید؛ در این صورت تحلیل و آنالیز نتیجه این روش راحت‌تر می‌شود. اهداف شما می‌توانند افزایش فروش به صورت درصدی (مثلا 20% فروش بیشتر، افزایش کلیک در سایت، افزایش مشتریان و ...) باشند؛
  2. سپس شروع به ساختن یک لیست ایمیل هدفمند کنید. این لیست شامل مشتریان دائمی، مشتریان جدید، مشتریان احتمالی، فالوورهای شما و ... می‌باشد؛
  3. مخاطبانتان را بشناسید (پرسونای مخاطب تعریف کنید) و نیازها و احتیاجات آن‌ها را درک کنید. با درک این موضوع می‌توانید استراتژی بهتری به کار ببرید. مثلا اگر اکثر مشتریان شما به محصولاتتان نیاز دارند، اما معمولا به دلیل قیمت تقریبا بالا اقدام به خرید نمی‌کنند، با ارسال ایمیل به آن‌ها کد تخفیف بدهید و آن‌ها را تشویق به خرید کنید؛
  4. سعی کنید محتوای ایمیلتان را قانع‌کننده بسازید و از ترفندهای به روز و مفید برای نوشتن متنی ترغیب‌کننده استفاده کنید؛
  5. یک ابزار مناسب برای پیگیری و آنالیز استراتژی ایمیل مارکتینگ خود انتخاب کنید؛
  6. برای پیگیری‌های بعدی خود برنامه‌ریزی کنید.

 

چگونه کمپین ایمیل مارکتینگ را شروع کنیم؟

 

کمپین ایمیل مارکتینگ

 

در بخش قبلی مراحل انجام بازاریابی از طریق ایمیل را توضیح دادیم. اما در این بخش کمی کامل‌تر آن را بررسی می‌کنیم. همانطور که گفتیم باید در ابتدا اهدافتان را تعیین و مخاطبانتان را شناسایی کنید. هنگامی که اهداف موردنظرتان را برای فعالیت‌های خود تعیین می‌کنید و مخاطبانتان را می‌شناسید، می‌توانید ایمیل‌ها را سفارشی‌سازی کنید. به این صورت که با استفاده از نرم‌افزار ایمیل مارکتینگ ایمیل‌ها را با نام مشترکان شخصی‌سازی می‌کنید و برای هر شخص با توجه به علایق و نیازهایش یک سری ایمیل شخصی تولید و ارسال می‌کنید.

مثلا می‌توانید ایمیل‌های شخصی شده برای تولد افراد یا هر مناسبت خاص دیگری ارسال کنید. حتی می‌توانید لیست‌های ایمیل جداگانه‌ای بسازید و پیشنهادات یا تبلیغات مختلف را برای مجموعه مخاطبان مختلف ارسال کنید. تقسیم‌بندی لیست‌های ایمیل و ساخت ایمیل‌های مختلف متناسب با هر بخش از مخاطبان شما بسیار مفید است. این موضوع در درازمدت به افزایش بازده کار شما منجر می‌شود.

یکی از قدم‌های مهم برای شروع یک کمپین بازاریابی ایمیلی، جمع‌آوری لیست ایمیل است. اما آیا فرستادن انبوهی از ایمیل‌ها به افراد مختلف و به اصطلاح ایمیل اسپم مفید است؟ همچنین مخاطبین باید بدانند که با دادن آدرس ایمیل خود به شما چه چیزی به دست می‌آورند؟ آیا تخفیف ویژه دریافت می‌کنند؟ امکان فروش آدرس ایمیل آنها وجود دارد یا خیر؟ شما باید به مشترکان احتمالی خود بفهمانید که مشترک شدن در لیست ایمیل شما مفید است و شما برای آنها ایمیل اسپم ارسال نمی‌کنید یا آدرس ایمیلشان را به شخص دیگری نمی‌دهید. ایجاد اعتماد، افراد را برای پیوستن به لیست ایمیل شما تشویق می‌کند.

روش‌های بی‌شماری برای ایجاد لیست ایمیل وجود دارد؛ اما یک پیشنهاد عالی برای شروع، قرار دادن فرم ثبت نام ایمیل در وب‌سایت است. به این ترتیب می‌توانید از بازدیدکنندگان وب‌سایت فعلی خود استفاده کنید و در ازای دریافت آدرس ایمیل آنها، اطلاعات ویژه یا تخفیف ارائه دهید. این تاکتیک امروزه در بسیاری از کسب‌وکارهای خرده‌فروشی مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ زیرا مردم معمولا کد تخفیف یا کوپن را دوست دارند و به سرعت اطلاعات الکترونیکی خود را برای چنین امتیازاتی در اختیار سایت‌ها قرار می‌دهند. همچنین می‌توانید از شبکه‌های اجتماعی مختلف خود برای جمع‌آوری لیست ایمیل استفاده کنید.

 

محتوای ایمیل چگونه باید باشد؟

 

نمونه ایمیل مارکتینگ

 

پس از اینکه لیست ایمیل خود را تهیه کردید، زمان برنامه‌ریزی برای ارسال ایمیل‌ها می‌رسد. می‌توانید از طیف گسترده‌ای از محتوا در ایمیل‌های خود استفاده کنید. همچنین گزینه‌ها و قالب‌های خاص و منحصربه‌فردی برای آن‌ها انتخاب کنید. خوشبختانه بازاریابی ایمیلی کاملا قابل تنظیم است و نسبت به سایر روش‌های تبلیغاتی بهتر کنترل می‌شود.

به یاد داشته باشید هنگام تولید محتوا برای ایمیل‌هایتان به راهنمای نام تجاری خود پایبند باشید. یعنی شعار برند، رنگ برند و سایر عناصر مهم و متمایز کسب‌وکارتان را فراموش نکنید. چند نمونه ایمیل مارکتینگ شامل لینک دادن به مقالات موجود در وب‌سایت، قرار دادن پاداش وفاداری به مشترکین، دادن اطلاعاتی درباره تبلیغات یا فروش جدید و حتی اعلامیه‌های مربوط به محصولات یا خدمات جدید است. همچنین می‌توان به راحتی از طریق ایمیل به افرادی که به شرکت و برند شما علاقه پیدا کرده‌اند، محصولات، خدمات و در کل برندتان را یادآوری کنید!

وقتی در نهایت این افراد وارد لیست ایمیل شما شدند، برایشان پیام خوش‌آمد ارسال کنید. به خاطر داشته باشید که این افراد نه تنها به برند شما علاقه دارند، بلکه یک مشتری بالقوه محسوب می‌شوند. نیازی نیست که همواره به آنها ایمیل بفرستید؛ بلکه هرازگاهی و در مناسبت‌های خاص ایمیل ارسال کنید تا آن‌ها را با خود همراه کنید و وفادار نگه‌شان دارید. اگر کار خود را به درستی انجام دهید، ممکن است این افراد به سفیران برند شما تبدیل شوند و این کار را به صورت رایگان برایتان انجام دهند. کافی است آنها را تحت تأثیر قرار دهید و پیام خوش‌آمد شما اولین فرصتی است که باید از آن به درستی استفاده کنید.

نوشتن ایمیل بسیار مهم و گاهی طاقت‌فرسا است و باید از بهترین متن و چشم‌نوازترین طراحی‌ها استفاده شود. مطلب موجود در ایمیل شما به نوع کسب‌وکارتان نیز بستگی دارد. با این حال تکنیک‌هایی وجود دارد که برای اکثر مشاغل مفید است. مثلا مطالعاتی که توسط گروه Relevancy انجام شده است نشان می‌دهد بازاریابانی که در ایمیل‌های خود از ویدیو نیز استفاده می‌کنند، تقریباً 40% افزایش درآمد دارند. وجود اینفوگرافیک‌ها، لیست‌ها و تخفیف‌ها نیز باعث افزایش جذابیت ایمیل می‌شوند.

فقط مراقب باشید که اکثر ایمیل‌هایتان شامل موضوعات فروش محصولات نباشد. اگر می‌خواهید مشترکین از شما خرید کنند، بهتر است ایمیل‌هایتان حاوی اطلاعات ارزشمندی باشد که علاقه‌مندان به مطالعه را هم جذب کند. اما مطالب باید کوتاه و جذاب باشد. این اطلاعات ارزشمند است که باعث می‌شود مشترکینتان در آینده برگردند و سایر ایمیل‌هایی که شما فرستاده‌اند را بررسی کنند.

و اما طرح ایمیل چگونه باشد؟

سعی کنید طراحی‌های خلاقانه و متناسب با برند و کسب‌وکارتان داشته باشید. ایمیل‌های شما باید با نام تجاری سازگار و با سبک وب‌سایت، تبلیغات و حساب‌های شبکه‌های اجتماعی شما مطابقت داشته باشد. ایمیل‌های شما باید منسجم باشند و الگوها به این موضوع کمک می‌کنند. همچنین اطمینان پیدا کنید که طراحی ایمیل‌هایتان با گوشی تلفن نیز سازگار باشد تا برای کاربران تلفن همراه مشکلی پیش نیاید.

 

بهینه‌سازی ایمیل چیست و چرا باید انجام شود؟

بهینه‌سازی ایمیل شامل بهبود کمپین ایمیل مارکتینگ به منظور ارسال بهتر ایمیل به تعداد بیشتری گیرنده و ایجاد روابط بهتر با مصرف‌کننده است. همانطور که سایر کمپین‌های بازاریابی خود را بهینه می‌کنید، باید ایمیل‌هایتان را هم بهینه کنید؛ زیرا این کار به شما کمک می‌کند روش‌های بهتر، کاربردی‌تر و سودآورتر را بشناسید. در این مورد زمان بهینه ارسال نیز وجود دارد که در آن زمان، احتمال باز کردن و خواندن ایمیل‌ها بیشتر است. در غیر این صورت ایمیل یا باز نمی‌شود یا بعدا باز می‌شود و توجهی به آن نخواهد شد.

زمان‌های بهتر در تعدادی سرویس ایمیل مارکتینگ وجود دارد و می‌توان از آن برای دریافت زمان‌های مناسب ارسال ایمیل استفاده کرد. البته به طور کلی زمان‌هایی برای ارسال ایمیل وجود دارد. زمان‌هایی که مخاطب آزادتر است؛ مثلا صبح زود قبل از رفتن به محل کار، زمان آزاد ناهار یا عصر که از کار فارغ می‌شوند.

به یاد داشته باشید که همیشه می‌توانید از داده‌هایی که از ایمیل‌های قبلی جمع‌آوری کرده‌اید برای پیشرفت در ایمیل‌های آینده استفاده کنید. تست تقسیم A/B بهترین روش برای تعیین بهترین نوع محتوا برای مخاطبان است. علاوه بر این هدف اصلی ایمیل‌های شما رساندن پیام مناسب به شخص مناسب در زمان مناسب است. به همین دلیل قرار دادن تمامی این معیارها به طور کامل و دقیق مشکل است. به همین دلیل آزمایش مهم A/B پیشنهاد می‌شود تا بهترین انتخاب را برای زمان و شخص مناسب پیدا کنید.

 

رعایت نکات و آداب مهم در ایمیل مارکتینگ

یک سری باید و نباید در بازاریابی ایمیلی وجود دارد که بهتر است آن‌ها را رعایت کنید. مثلا هیچ وقت ایمیل اسپم (هرزنامه) ارسال نکنید؛ زیرا هیچ اثری ندارد و منجر به افزایش فروش یا آگاهی از برند نمی‌شود؛ برعکس ممکن است اعتبار شرکت شما را از بین ببرد. از طرف دیگر اگر سرورهای ایمیل متوجه اسپم بودن ایمیل‌های شما شوند، ممکن است آن‌ها را در جعبه اسپم قرار دهند؛ بنابراین احتمال دیدن ایمیل‌های شما کم خواهد بود.

همچنین هیچ فایده‌ای ندارد که شما یک لیست ایمیل آماده بخرید. شاید این لیست بتواند تعداد زیادی از افراد را در دسترس شما قرار دهد؛ اما شما از پرسونای این افراد اطلاعی ندارید و احتمال مشتری شدن این افراد بسیار کم خواهد بود. احتمالا این افراد علاقه واقعی به برند شما ندارند و احتمال اشتراک در ایمیل شما کم است. این کار بیشتر از آنکه سود داشته باشد، ضرر دارد.

 

نکات کلیدی

مزایای ایمیل مارکتینگ:

رعایت موارد زیر برای دریافت نتیجه مطلوب اهمیت دارد:

 

جمع بندی:

در این مقاله با بازاریابی ایمیلی به طور کامل آشنا شدید و دیدید که استفاده از این روش چقدر می‌تواند مفید باشد. اما نکته‌ای که باید در این روش در نظر بگیرید این است که یک پنل ایمیل مارکتینگ رایگان ممکن است دارای ویژگی‌های محدودی در مقایسه با موارد پرداختی داشته باشد و بهتر است که از برنامه‌های پیشرفته‌تر استفاده کرد. البته این مورد به نیاز شغلی شما نیز بستگی دارد. درست است که طراحی ایمیل مارکتینگ ممکن است زمان‌بر باشد، اما در صورت استفاده درست و اصولی از آن نرخ تبدیل و فروش را افزایش می‌دهد. پس شما هم از این روش استفاده کنید و تجربیاتتان را با ما در میان بگذارید. اگر در این مورد سوال یا نظری داشتید، خوشحال می‌شویم در بخش کامنت‌ها به اشتراک بگذارید. ممنون که با ما در عظیم مدیا همراه بودید.

سوالات متداول

HubSpot Email Marketing؛ Sender؛ Sendinblue؛ Omnisend؛ SendPulse؛ Benchmark Email؛ Mailchimp؛ MailerLite.

بهتر است در طول کار عملکرد کمپین ایمیل مارکتینگ خود را آنالیز کنید. معیارهای مختلفی برای آنالیز وجود دارد و یکی از آن‌ها CTR است. میانگین باز کردن ایمیل باید بین 15-25% باشد. همچنین میانگین نرخ کلیک باید حدود 2.5% باشد. میانگین نرخ کلیک و باز کردن ایمیل شما باید بین 20-30% باشد.

بازاریابی ایمیلی نوعی بازاریابی مستقیم است که از ایمیل به عنوان ابزاری برای برقراری ارتباط و ارسال پیام‌های تجاری یا جمع‌آوری کمک مالی استفاده می‌کند. به طور کلی هر ایمیلی که برای مشتری بالقوه یا فعلی ارسال می‌شود، بازاریابی ایمیلی تلقی می‌شود.

ایمیل مارکتینگ که فرایند ارسال پیام‌های تجاری به مصرف‌کنندگان هدف است، شامل فرآیند توسعه ایمیل‌های تبلیغاتی، آزمایش و نگهداری آنها نیز می‌باشد. از ایمیل مارکتینگ برای افزایش فروش، بهبود وفاداری به برند و ارائه اطلاعات مهم استفاده می‌شود.

جالب است بدانید که بازاریابی ایمیلی در سال 2020 همچنان بهترین و موثرترین روش جذب و حفظ مشتری است. این موضوع می‌تواند تجارت شما را سرپا نگه دارد و آن را به اوج برساند. افزایش نرخ بازگشت سرمایه در این روش فوق‌العاده بالا است و تا 4400% گزارش شده است.

لازم نیست برای شروع هر کسب‌وکاری از وب‌سایت استفاده کنید. بسیاری از مشاغل تمرکز خود را روی شبکه‌های اجتماعی خود قرار داده‌اند و از نرم‌افزارهای لازم و مفید برای ایمیل مارکتینگ و آنالیز کسب‌وکارشان استفاده می‌کنند.

برچسب ها:

نسرین نجفی پور

شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی عظیم مدیا

لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید.

مقالات مرتبط